Termeni şi condiţii

Utilizarea acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea formatiei Antract şi, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea și utilizarea conţinutului, fără a obţine în prealabil acordul formatiei Antract sau al proprietarului de drept, sunt interzise și ilegale.


UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Facem toate eforturile necesare pentru ca informațiile importante pe care ni le furnizați să rămână confidențiale. Deși folosim mijloace tehnice adecvate și avansate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenționată sau cu rea intenție a unor informații de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace virtuale.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Formatia Antract și furnizorii / partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, formatia Antract nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune online, inclusiv violarea securității informațiilor) și că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi (inclusiv disponibilitatea cărților și a altor produse prezentate în site).

Formatia Antract își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate / derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate / derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite, dvs., utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care să pună în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii de Internet.

Utilizarea serviciilor site-ului care vă dau posibilitatea de a publica opinii personale (comentarii, bloguri etc., în măsura în care acestea sunt active) implică din partea dvs. angajamentul de a folosi un limbaj civilizat și de a rămâne în limitele subiectului abordat (o opera muzicala, un autor etc.). Este de la sine înțeles că aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor vizitatori, obscenitățile ş.a.m.d. sunt interzise și atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Acceptați, de asemenea, că publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

POLITICA DE RETUR

În cazul in care doriti sa returnați un produs comandat de pe acest site va rugam sa faceti acest lucru in maxim 30 de zile de la plasarea comenzii. Solicitarea de returnare a produsului comandat trebuie sa fie insotita de o explicatie rezonabila in legatura cu refuzul produsului comandat (produs deteriorat, produs defect)...etc. În cazul in care solicitarea dumneavoastra nu este insotita de o explicatie rezonabila de retur ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului.